Op de valreep van mei zijn vandaag de Games with Gold van juni bekend gemaakt. We schaatsen juni in, ga je mee?

Het is overbodig om te melden maar we doen het toch. Wederom vier gratis games die je zomaar voor je abonnement op Xbox Live Gold krijgt. We gaan weer starten.

Vanaf 1 juni kan je het ijs op met NHL 19. Deze ijshockey game neemt je mee naar de NHL maar ook veel Europese competities zitten erin. Wil je meer weten, check dan onze review.

Op 16 juni kan je  Rivals of Aether binnenharken. Je roept hierin de vier elementen op: vuur, water, lucht en aarde en gaat daarmee het gevecht aan.

Dan in onze backward compatible club kan je in de eerste helft van de maand Portal pakken. Een puzzelaar waarin je uit een sinister laboratorium moet ontsnappen.

Op de 16e wordt deze opgevolgd door Earth Defense Force 2017. Versla de Ravager armada. Al vier jaar weet de aarde dat de aliens in aantocht zijn. Tijd om ze tegen te houden.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
3 jaren geleden

‘Portal’ gaf aanvankelijk steeds foutmeldingen toen ik ‘m wilde installeren. Lukte gisteravond dan toch. Da’s overigens ook ’t enige spel uit deze lijst dat ik geïnstalleerd heb.

Daarna kwam ik erachter dat ‘Call of Cthulhu’ met 75% korting werd aangeboden; ik zat al te wachten tot ie digitaal dan wel fysiek flink was afgeprijsd :-D!