Games with Gold van januari 2022

De Games with Gold. Het is al maanden niet echt iets om over naar huis te schrijven en om heel eerlijk te zijn, mogen ze er wat mij betreft gewoon mee stoppen. Maar goed, vandaag zijn de cadeautjes voor volgende maand weer geopenbaard.

Zoals altijd komen er weer vier spellen in de abonnementen cadeau afdeling tevoorschijn. Dit zijn ze dan.

NeuroVoider

Speel in een cybernetische wereld met een originele soundtrack van cyberpunk-artiest Dan Terminus en ga de strijd aan met hordes burgerwachten met eindeloze combinaties van nucleair aangedreven wapens. Speel co-op met maximaal vier van je vrienden of ga alleen tekeer in deze hack ‘n’ slash twin-stick shooter RPG.

Aground

Om de mensheid te laten overleven en de sterren te bereiken, zul je moeten knutselen en bouwen. Of je nu nieuwe technologie ontsluit, draken grootbrengt of de ruimte in lanceert, de sky is letterlijk niet de limit. Herstel wat verloren is gegaan en herbouw alles!

Radiant Silvergun

De legendarische verticale shooter, gerestaureerd door Treasure, keert terug met dezelfde shoot ‘em up gameplay die de originele arcade-versie zo beroemd maakte. Nieuwe toevoegingen, zoals de “Ikaruga-stijl” schietmodus helpen het plezier in deze fantastische shooter te verhogen.

Space Invaders Infinity Gene

Het spel dat generaties lang videogames definieerde is terug met een nieuwe twist. Speel in totaal 143 levels die er steeds anders uitzien naarmate je meer speelt. Speel nieuwe levels, nieuwe power-ups en nieuwe functies vrij, allemaal in fantasierijk verbluffende visuals.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments