Het werd ons vorige week al gevraagd, wat gaan de nieuwe gratis games worden in februari? Toen wisten we het nog niet, nu wel.

We proberen weer sneller dan het licht te zijn dus zijn we gaan graven en zoeken en hebben we ze gevonden, de gratis games voor de komende maand. Zoals altijd zijn het er weer vier, twee voor de 360 en twee voor de One. Nu dan toch eindelijk de titels. Tromgeroffel…

Gedurende de hele maand februari kan je de card game Hand of Fate downloaden voor de Xbox One. Vanaf 16 februari komt de volgende game namelijk Styx: Master of Shadows, in de store en tot 15 maart heb je de tijd om die dan weer te reserveren in je lijst. Om jullie een beeld van beide games te geven, hebben wij de trailers even hieronder neergezet.

Op de Xbox 360 komt vanaf maandag 1 februari het spel Sacred Citadel en die wordt op 16 februari afgewisseld door Gears of War 2. Beide zijn via het backward compatibility systeem speelbaar op de One maar je moet ze wel eerst op je Xbox 360 of op de website xbox.com even reserveren. Is het wat of is het maar zo zo?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties