Het is weer tijd voor de maandelijkse ‘wat zit er nu weer in de doos’ GwG actie. Augustus is de voorlaatste maand voor Xbox 360 freebies, aangezien het Games with Gold programma de oudere titels aan het dumpen is ten gunste van een focus op Xbox One games.

Dit is het aanbod:

  •     Calico (1-31 augustus)
  •     ScourgeBringer (16 augustus-september 15)
  •     Saints Row 2 (1-15 augustus)
  •     Monaco: What’s Yours Is Mine (16-31 augustus)

Naast Stray op de PS mag je nu ook een kattengame op Xbox gaan spelen. In Calico draait alles om het bouwen van het kattencafé van de stad. Dus ben je een echte kattenliefhebber, dan mag je lekker aan de slag met die haarbal ophoestende wezens.

De andere Xbox One freebie is ScourgeBringer. ScourgeBringer is een snelle actie-platformer met een roguelite structuur. Als je van uitdagende side-scrollers houdt, moet je ScourgeBringer uitproberen.

In de aanloop naar de release van de Saints Row reboot op 23 augustus, kun je Saints Row 2 opnieuw bezoeken, die de eerste helft van augustus gratis te claimen is. Saints Row 2 is een open-wereld avontuur in de stijl van Grand Theft Auto.

In de tweede helft van augustus kunnen leden aanspraak maken op Monaco: What’s Yours Is Mine, een roofspel dat in 2013 werd gelanceerd. Deze stealth-actiegame kan solo of samen met vrienden worden gespeeld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments