Games with Gold van augustus 2021

Juli is zo goed als afgelopen en dus is het tijd om bekend te maken wat voor moois we in augustus van Microsoft gaan krijgen.

En deze maand is het best een leuk rijtje. Hou ze dus in de gaten en vergeet ze vooral niet te claimen.

Darksiders 3

De hele maand augustus kun je Darksiders 3 claimen. In deze game speel je met Fury, een van de vier ruiters van de Apocalyps, en moet je op jacht naar de zeven dodelijke zonden. Dit doe je met een brute zweep en diverse elementale krachten.

Yooka-Laylee

Van 16 augustus tot 15 september kun je Yooka-Laylee binnenhalen. In deze kleurrijke platformer moeten Yooka en Laylee een magisch boek terughalen dat door een kwade organisatie is gestolen.

Lost Planet 3

Van 1 augustus tot 15 augustus kun je de eerste titel uit de backwards compatible categorie binnen hengelen, namelijk Lost Planet 3. Deze game speelt zich af voor de gebeurtenissen uit het eerste deel en volgt het verhaal van Jim Peyton die op een bevroren planeet de strijd aangaat met de diverse monsters die daar leven.

Garou: Mark of the Wolves

Van 16 augustus tot 31 augustus kun je Garou: Mark of the Wolves binnen halen. In deze fighter is het de bedoeling om het toernooi King of Fighters: Maximum Mayhem te winnen en dus moet je diverse tegenstanders in elkaar beuken om dit voor elkaar te krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments