We zitten alweer bijna in augustus. Tijd om de nieuwe gratis Games with Gold te introduceren. Zit er wat voor je bij?

Om heel eerlijk te zijn is het een beetje een cadeautje waar maar een beperkt aantal gamers iets aan heeft. Er zitten namelijk sowieso twee games in die we al in de Game Pass zien staan. Maar goed, voor die paar gamers die geen Game Pass hebben, hier zijn ze dan.

We starten met de Xbox One games. Vanaf 1 augustus kan je een maand lang de laatste Gears of War downloaden. Gears of War 4 laat de strijd zien van JD Fenix en zijn vrienden Kait en Del die net een aanval op hun dorp hebben overleefd. Ze gaan op zoek naar overlevenden en ontdekken een monsterlijk nieuwe vijand.

Op 16 augustus kan je gaan racen in Forza Motorsport 6. 460 auto’s en 26 locaties kan je al racend verkennen.

Dan over naar de Xbox 360 games. In de eerste helft van augustus kan je Torchlight binnenhalen. De game is een action-roleplaying game gemaakt door de makers van Diablo en FATE. Je kiest een van de drie character classes en gaat de stad Torchlight uit om onderzoek te doen in de vele dungeon levels.

Op 16 augustus wordt deze game afgewisseld door Castlevania: Lords of Shadow. Je speelt als Gabriel Belmont, een heilige ridder van de Brotherhood of Light die geleid wordt door de ziel van zijn vermoorde vrouw Marie. Hij zoekt wraak voor haar dood.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments