Officiële Games with Gold van oktober

Het lek is gedicht en was totale onzin. Veel mensen gelukkig gemaakt met een spreekwoordelijke dooie mus. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Dus nu de echte Games with Gold van de komende maand oktober. Op de eerste dag van oktober komt de game Gone Home: Console Edition gratis in de store te staan. Deze award winnende indie game neemt je mee naar 7 juni 1995. Je komt thuis nadat je een jaar in het buitenland bent geweest. Je verwacht dat je familie je welkom heet, maar het huis is leeg. Er klopt iets niet. Waar is iedereen? En wat is hier gebeurd? Ontdek het zelf terwijl je het huis op Arbor Hill verkent in deze bekroonde game.

Op 15 oktober komt The Turing Test. In deze puzzelgame verken je het concept van bewustzijn en stel je de menselijke intuïtie op de proef. Speel als Ava Turing, een ingenieur voor de International Space Agency (ISA), en beleef een verhaal over zelfreflectie en moraliteit terwijl je de verborgen geheimen van de maan Europa ontdekt.

Dan over naar de backward afdeling. Van 1 tot 16 oktober kan je de Xbox 360 game Rayman 3 HD oppikken, deze wordt gevolgd door Medal of Honor: Airborne die je tot eind oktober kan halen. Wat vinden jullie er deze keer van?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments