Er zijn wederom vier nieuwe titels die de komende maand gratis te spelen zijn. Vier games waarmee je je gamescollectie kan aanvullen, als je dat wil tenminste.

De Games with Gold krijgt, zoals altijd, weer twee Xbox One en twee backward compatible Xbox 360 games. Als eerste zal er een ID@Xbox titel gebracht worden, een game waar de fans al een tijdje op zitten te wachten namelijk Super Dungeon Bros die je vanaf 1 november de hele maand kan downloaden. Daarna zal op de 16e van de maand de mysterieuze game Murdered Soul Suspect een maand lang gratis op te halen zijn.

In de Xbox 360 klassiekers komt eerst de avonturengame Monkey Island: SE die je tot 15 november kan krijgen. Deze wordt opgevolgd door de prijzenwinnende Far Cry 3: Blood Dragon.

Super Dungeon Bros. is een co-op dungeon game. Lekker met een paar vrienden een hoop lol beleven in de kerkers van het kasteel.

Murdered: Soul Suspect laat je een dode detective zijn die zijn eigen moord moet gaan oplossen met behulp van zijn bovennatuurlijke gaven.


Monkey Island: SE laat je een wannabe piraat spelen die de ambitie heeft om de meest beruchte man in het Caribisch gebied te worden. Jammer genoeg gaat dat niet vanzelf en wordt hij dwars gezeten door de echte piraten.
Far Cry 3: Blood Dragon neemt je mee terug naar 2007 waar je als Sergeant Rex Colt de wereld moet redden van mutanten en cyborgs.

Een leuke collectie games dus weer en dat helemaal gratis.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments