Het nieuws komt weer heet van de naald. De nieuwe gratis Games with Gold (voor abonnees dan tenminste) zijn weer bekend gemaakt. Heel even stonden ze op het Xbox YouTube kanaal maar daar zijn ze nu al weer weg. Voorbarige actie van een overijverige Xbox medewerker denk ik.

Wat gaat er allemaal komen? Laten we starten met de Xbox One afdeling. Als eerste komt op 1 juni de indie Speedrunners in deze actie. Deze ouderwetse platformer laat je met vier spelers tegelijk lekker rennen. Je kan zelfs in couch co-op tegen twee online spelers tekeer gaan.

Op 16 juni krijgen we een toppertje, Watch Dogs, de voorloper van Watch Dogs 2, komt dan in de gratis bak tevoorschijn. In deze game doorkruis je als de hacker Aiden Pearce de stad Chicago. Je hackt van alles en probeert zo zijn donkere verleden uit de buurt van zijn familie te houden.

Xbox 360

Nu komen we bij de backward compatible Xbox 360 afdeling. In de eerste helft van juni zal deeltje 5 van de Assassin’s Creed serie vrij komen. In dit deel, Assassin’s Creed III, speel je als Connor Kenway ten tijde van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog tussen de Britten en de patriotten.

En als laatste komt op 16 juni, de tweede helft van juni, Dragon Age Origins op de plank te liggen. Deze RPG neemt je mee naar het koninkrijk Ferelden die bedreigd wordt door demonische wezens.

Als extra staat Phantom Dust de hele maand in de etalage. Dat was het dan. Helemaal niet slecht toch?

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Ik ga heel zeker Dragon Age: Origins binnen halen.

Jeffrey
Beheerder
5 jaren geleden
Reply to  VaSaMiAn

Nog niet gespeeld?

VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden
Reply to  Jeffrey

Nee, nog niet gespeeld. Ben op dit ogenblik bezig met FF XV en Skyrim. Denk dat ik wat achter loop op me games. 🙂