Best een beetje laat maar daar zijn ze dan toch. De nieuwe gratis games die je volgende maand kan cashen. Is het wat?

In juli komen er weer, zoals altijd, vier gratis games voor de Xbox Live Gold leden vrij. Twee voor de Xbox One en twee backward compatible Xbox 360 games. We trappen af met de Xbox One games.

Op 1 juli komt de game Grow Up uit en die kan je de hele maand juli binnenhalen. In deze Indiegame speel je als de robot BUD die door het heelal heen suist met zijn moederschip MOM. Helaas valt MOM uit elkaar en moet BUD op een planeet haar onderdelen gaan zoeken.

Op 15 juli komt game twee, Runbow, die tot 16 augustus dan in de store blijft staan. Runbow is een multiplayer platformer waarin je als speler als eerste de trofee aan het eind van elk level moet zien te pakken. Het is echt een partygame.

Backward Compatible Xbox 360

Op 1 juli komt de welbekende Kane & Lynch 2 in de gratis afdeling. Kane en Lynch zitten in China en wentelen zich in de criminele onderwereld van Shanghai. Daar gaat het allemaal mis.

 

Deze titel wordt afgewisseld op 16 juli door weer een leuke LEGO game, dit keer LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game waarin je in LEGO stijl de bekende film naspeelt en in de LEGO huid van Jack Sparrow kruipt.

Geen geweldige titels zoals vorige maand maar zoals mijn oma altijd al zei, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Gene vetten deze maand.