Ja, ja, ja, Postcode kanjers. Het is vandaag 22 december 2017. En dat betekent dat we weer in die week zitten dat de volgende gratis games worden aangekondigd.

De Games with Gold van januari zijn dus bekend gemaakt en we zetten ze weer even met eigen trailer op een rij voor jullie. Zoals altijd trappen we af met de Xbox One games.

We starten op nieuwjaarsdag met het laatste deel uit de Van Helsing trilogie. The Incredible Adventures of Van Helsing III maakt dan zijn debuut op de Xbox One en is ook nog eens Xbox One X Enhanced. Het verhaal speelt zich af na de burgeroorlog en Van Helsing trekt weer ten strijde tegen de monsters in zijn wereld. Maar hij is niet alleen deze keer, Lady Katarina staat als geest aan zijn zijde.

Op 16 januari mag je Zombi gratis binnenhalen. Deze leuke Mario-kloon… Eh, nee natuurlijk niet. De titel zegt het al, we gaan zombies irriteren. In de straten en Underground van Londen lopen deze ondoden rond. Je begint met helemaal niks en moet zien te verzamelen en overleven.

Dan de Xbox 360 games die natuurlijk gewoon op je One te spelen zijn. Op 1 januari kan je de eerste helft van de maand Tomb Raider Underworld binnenhalen. Je gaat op zoek naar het mysterie van Thor’s hamer en moet ook onze beschaving nog even zien te redden

Deze titel wordt dan afgewisseld op 16 januari door Army of Two. In co-op of met een AI ga je in deze third-person shooter over de wereld en bestrijd daar de vijand.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments