We lopen al weer naar het einde van januari. De eerste maand van 2017 zit er al weer bijna op. Een roerig maandje waarin de nieuwe trend alternative facts heet.

Alternative facts lijkt de nieuwe modus te worden. We brengen echt nieuws en het alternatief ervoor. Maar wij houden ons op de feiten en zojuist heeft Ome Phil bevestigd dat dit ze gaan worden

Xbox One

Eerst het Xbox One deel. Vanaf dag 1 van de maand februari kan je de gehele maand Lovers in a Dangerous Spacetime downloaden. Een knotsgekke coöp actie-schietgame in de ruimte voor 1 tot 4 spelers.

Vanaf de 16e komt er de racegame Project CARS bij. Ik heb hem zelf ooit een review gegeven en het is een lekkere simulator racegame. Dus uitproberen zou ik zeggen.

Xbox 360

Gaan we naar de backward compatible afdeling dan zien we in de eerste helft van de maand Monkey Island 2: SE te halen is. In deze game speel je de net niet piraat Guybrush Threepwood die op zoek gaat naar een mysterieuze schat.

Op de 16e mag je het Star Wars wereldje betreden in Star Wars: The Force Unleashed. Een actie-avonturen game waarin je het gevecht aangaat met een leerling van Darth Vader.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments