Ja, ja, ze zijn weer bekend gemaakt. Ome Phil Spencer heeft ze geopenbaard. Wat gaan we krijgen in februari?

De maand van Valentijn en van de liefde geeft ons alvast weer vier gratis games. Welke het zijn? Hier komen ze!

We trappen af met de Xbox One games. Op de eerste van de maand kan je Shadow Warrior binnenhalen. Deze blijft de gehele maand februari beschikbaar. Neem de rol aan van Lo Wang, een shogun die voor dood is achtergelaten door het bedrijf waar hij voor werkte. Nu moet je in je eentje de missie die je aan het uitvoeren was verder volbrengen.

Op de 16e komt er opnieuw een deel van Assassin’s Creed Chronicles namelijk het deel wat zich in India afspeelt. Ooit was China al gratis, nu dus de volgende. Tot 15 februari kan je hem halen. Deze 2,5D sidescroller laat je al puzzelend door India heen bewegen.

Voor de achterwaarts speelbare afdeling komen deze Xbox 360 games in de GwG sectie terecht. Van 1 tot en met 15 februari kan je Split/Second downloaden. Stap achter het stuur in deze action race game. Je speelt mee in een reality tv-show en racet door het decor.

Vanaf de 16e tot het eind van februari komt dan Crazy Taxi in de lijst. Hierin gaat het om geld verdienen. Behandel je klanten goed en je krijgt lekkere beloningen. Je moet daarvoor soms wel wat wetten overtreden maar goed, dat heb je er graag voor over.

Dat waren ze weer.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments