Heet, of bijna heet, van de naald. De nieuwe gratis voor noppes games voor de volgende maand zijn bekend gemaakt.

Zoals altijd weer vier titel, twee voor de One en twee voor de Xbox 360 die wel backward compatible gaan worden. Wat hebben we in de lijst staan.

Als eerste komt The Wolf Among Us, een verhalende game uit de beroemde Telltale reeks. Deze game beslaat vijf afleveringen en laat je de grote boze wolf spelen. De hele maand april heb je de tijd om deze game gratis aan te schaffen.

 

In de tweede periode komt er een knaller vrij, Sunset Overdrive. Het is 2017 en je woont in de belegerde stad Sunset City. Een besmet energie drankje heeft de wereld in giftige mutanten veranderd. Dit is een buitenkansje voor jou. In deze open wereld kan je de stad doorzoeven en over waar je komt chaos creëren. Niets is zoals het moet zijn en je kijk op shooters zal compleet veranderd worden. Vanaf 15 april heb je een maand de tijd om hem in je bezit te klikken.

Voor de 360 komen Dead Space en Saints Row IV in de gratis bak. Dead Space van 1 tot en met 15 april, Saints Row volgt van 16 tot en met 30 april. Beide speelbaar op je Xbox One. Dus ga ze weer aanschaffen, zelfs als je ze nog niet wil downloaden. Je kan ze maar hebben, toch?

 

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Sunset Overdrive zat ik echt op te wachten! Super tof!

Tom
Tom
6 jaren geleden
Reply to  Maurits Clear

Wel lang gewacht dan 😉

Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden
Reply to  Tom

Zeker, maar digitaal was hij altijd nog 30 euro. En had nog genoeg te spelen, haha

Tom
Tom
6 jaren geleden
Reply to  Maurits Clear

Herkenbaar 😀