Gameplay trailer voor Nordic-geïnspireerd horrorspel Bramble: The Mountain King onthuld

Kleine ontwikkelaars zetten soms ongemerkt bijzondere games neer. Vandaag zien we een trailer van zo’n ogenschijnlijk bijzondere game.

De Zweedse ontwikkelaar Dimfrost Studios laat vandaag de eerste gameplay beelden zien van hun Scandinavisch-geïnspireerde horror game Bramble: The Mountain King. Na hun E3 onthulling tijdens de IGN Expo, zijn de ontwikkelaars nu klaar om nog een sneak peek te onthullen van Bramble’s gameplay en hoe het past binnen de prachtige spelwereld.

In Bramble: The Mountain King kruipen spelers in de huid van een jongetje dat samen met zijn grote zus verdwaald is in een magisch bos. Tijdens hun reis ontmoeten ze kabouters, trollen en andere wezens, geïnspireerd door de Scandinavische folklore. De nieuwe gameplay trailer toont een nieuwe glimp van de Bramble wereld en een aantal van de nieuwsgierige bewoners van het magische bos en hoe spelers met hen zullen omgaan tijdens hun reis. De trailer laat ook een aantal van de gevechten, stealth-mechanieken en omgevingspuzzels zien, waaronder het navigeren van een groep kleine kabouters over een gevaarlijk pad.

Ons doel voor Bramble is om een levende en vreemde wereld te creëren, gevuld met mysterieuze en mythische wezens. Ze zullen niet alleen een passief deel van de wereld zijn, maar ook een actief deel van je reis. Sommigen zullen je helpen, sommigen hebben je hulp nodig en sommigen willen je gewoon opeten! Ze leven in deze wereld en zullen interactie hebben met het dagelijkse leven. Onze gameplay en storytelling zullen dat gevoel ondersteunen.

zegt Fredrik Selldén, de CEO van Dimfrost

Bramble: The Mountain King staat gepland om ergens in 2022 uit te komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments