Een nieuwe maand en dus nieuwe toevoegingen voor de Game Pass. Zombies, voetbal, ruimteverhalen, er zit voor iedereen wel weer wat bij.

The Legend of Tianding – Vanaf vandaag (Cloud, console, PC)

Het is begin 20e eeuw en Taiwan is in de greep van het imperialistische Japan. Speel als de legendarische outlaw en volksheld Liao Tianding en vecht je met je kung-fu moves door de kleurrijke straten van Taipei in deze sidescrolling beat-em-up.

The Walking Dead: A New Frontier en Michonne (PC)

In de Walking Dead: A New Frontier speel je als Javier die op zoek gaat naar zijn familie. Hij ontmoet hierbij Clementine, een meisje dat alles is verloren in deze met zombies overspoelde wereld. Ze zijn gedwongen om samen te werken in een verhaal waarbij elke keuze hun laatste kan zijn.

In Michonne volgen we het gelijknamige personage uit de strips en ontdekken we wat er gebeurt is tijdens haar afwezig uit de strips tussen nummers 126 en 139.

Ghost Song – 3 november (Cloud, Console, PC)

Op de troosteloze maan Lorian ontwaakt een Deadsuit uit een lange slaap. Daal af onder het oppervlak van een atmosferisch 2D avontuur van zelfontdekking, oeroude mysteries en cosmische terreur. Ontdek grotten en verkrijg nieuwe vaardigheden om de lang verloren geheimen van deze buitenaardse wereld te ontdekken.

Football Manager 2023 – 8 november (Cloud, Console, PC)

Football Manager 2023 brengt je dichterbij het voetbal. Van de supporters die je toejuichten tot het bestuur, scouts, spelers en rivaliserende managers. Verdien de support van je fans door je rivalen te slim af te zijn en succes op het veld te brengen.

Return to Monkey Island – 8 november (Cloud, Console, PC)

Return to Monkey Island is de onverwachte en spannende terugkeer van de serie die gemaakt werd door Ron Gilbert. Het is een vervolg op het verhaal van de legendarische avonturen van The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Vampire Survivors – 10 november (Console)

In Vampire Survivors ga je de strijd aan met de wezens van de nacht. Maai duizenden monsters neer en overleef tot de ochtend. De gothische horror-wereld van Vampire Survivors stuurt hordes monsters op je af. Maak de juiste keuzes of vertrouw op je skills en favoriete wapens om het tij te keren tegen je vijanden.

Pentiment – 15 november (Cloud, Console, PC)

Het nieuwste project van Obsidian en de Xbox Game Studios is Pentiment. Stap in een wereld die geinspireerd is door verlichte manuscripten en geprint houtwerk in een tijd waarin Europa staat voor een grote veranderingen in religie en politiek. Treed in de voetsporen van Andreas Maler, een kunstenaar die zich middenin een serie moorden, schandalen en intriges in de Beierse Alpen bevindt. Kies je achtergrond, druk je stempel op een veranderende wereld en zie de consequenties van je keuzes zich ontvouwen in dit verhaal gedreven avontuur.

Somerville – 15 november (Console, PC)

In de nasleep van een buitenaardse invasie die de wereld in een catastrofe heeft achtergelaten moet jij een manier vinden om je familie weer te herenigen. Verken een rijke en sfeervolle wereld samen met de gevolgen van een enorm conflict in een handgemaakt sci-fi verhaal gedreven avontuur in een gevaarlijk, afgelegen landschap.

DLC / Game Updates

Naast de nieuwe games komt er ook nog het een ander aan DLC en Updates.

 • Sniper Elite 5: Up Close & Personal Pack and Free Map – Nu beschikbaar
 • Sea of Thieves: Return of the Damned – 3 tot 17 november
 • Halo Infinite: Winter Update – 8 november
 • Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition – 11 november

En dit verdwijnt er

Naast de nodige toevoegingen verdwijnen er binnenkort ook weer een aantal games uit de Game Pass.

8 november

 • Football Manager 2022 (PC)
 • Football Manager 2022 Xbox Edition (Cloud, Console, PC)

15 november

 • Art of Rally (Cloud, Console, PC)
 • Fae Tactics (Cloud, Console, PC)
 • Next Space Rebel (Cloud, Console, PC)
 • One Step from Eden (Cloud, Console, PC)
 • Supraland (Cloud, Console, PC)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments