Er zijn weer nieuwe games in je Game Pass aangekondigd. En daar zitten weer een paar mooie bij.

Totally Accurate Battle Simulator (Cloud, Console en PC) ID@Xbox

Totally Accurate Battle Simulator viert zijn volledige release na een succesvolle run in het Game Preview programma! Wees de leider van wobblers uit oude landen, spookachtige plaatsen en fantasiewerelden. Zie ze vechten in simulaties met het meest wiebelige physics systeem ooit gemaakt, maak je eigen wobblers in de unit creator of stuur je leger op pad om tegen je vrienden te vechten in multiplayer.

The Procession to Calvary (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 7 oktober

Een Pythones-achtig avonturenspel waarin je door een rijk gedetailleerd landschap reist dat is opgebouwd uit honderden schilderijen uit de Renaissance. Ga op een zoektocht als een naamloze heldin om de tiran op te jagen. Je komt een bizarre cast personages, verbijsterende puzzels en ongeloofwaardige scenario’s tegen.

Visage (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 7 oktober

Visage is een first-person psychologisch horrorspel. Verken een mysterieus, steeds veranderend huis in een trage, sfeervolle wereld die zowel griezelig geruststellende als huiveringwekkend realistische omgevingen combineert en geniet van een werkelijk angstaanjagende ervaring.

Back 4 Blood (Cloud, Console en PC) – 12 oktober

Eerste dag beschikbaar met Xbox Game Pass: Back 4 Blood is een spannende coöperatieve first-person shooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-franchise. Ervaar de intense 4 speler co-op verhalende campagne, competitieve multiplayer als mens of .

Destiny 2: Beyond Light (PC) – 12 oktober

Een nieuwe macht is geboren uit het oude Pyramideschip boven Europa’s bevroren grens en een duister rijk is daaronder verrezen, verenigd onder de vlag van de Fallen Kell of Darkness, Eramis. Sluit je aan bij je mede-Guardians en breng het rijk ten val, koste wat het kost – zelfs als dat betekent dat je de duisternis zelf moet hanteren.

Ring of Pain (Cloud, console en pc) ID@Xbox – 14 oktober

Betreed de Ring of Pain, een roguelike card crawler waarin ontmoetingen naar je toe komen. Elke stap rond de ring is een moeilijke beslissing. Ga je voor de buit of steek je een griezelige griezel neer? Ontmoet vreemde vrienden met geschenken en schatten. Kies je uitrusting verstandig om te overleven en geheimen te ontdekken.

The Riftbreaker (Cloud, PC en Xbox Series X|S) ID@Xbox – 14 oktober

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass: Je bent een elite wetenschapper/commando in een geavanceerd Mecha-Suit. Ga een eenrichtingsportaal binnen naar een verre planeet met als doel een basis op te bouwen die het mogelijk maakt terug te reizen naar de aarde en verdere kolonisatie. Bouw je basis op, verzamel monsters en onderzoek nieuwe uitvindingen om te overleven.

The Good Life (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 15 oktober

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass: Journaliste Naomi Hayward verdrinkt in de schulden. Nadat ze een verzoek van de krant The Morning Bell heeft geaccepteerd om “het mysterie van een klein Engels stadje te ontrafelen”, belandt Naomi ver van haar huis in New York, in Rainy Woods, dat bekend staat als “de gelukkigste plek ter wereld”.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments