Maak je vaak opnames tijdens het gamen? En ken je Streamable dan ook al? Zo nee, blijf dan vooral nog even lezen! Want dit bedrijf heeft een service speciaal gericht op de Xbox gamers die graag video’s van hun gamekunsten uploaden.

Nieuwe service

Streamable maakt het streamen van video’s een stuk makkelijker. Het hippe internetbedrijf is vooral gefocust op het streamen en embedden van video’s. Daarnaast hebben ze ook een speciale service voor Xbox gebruikers. Deze kun je vinden op hun specifieke Xbox-pagina. Hier kun je alle video’s van alle bestaande gamertags vinden en gebruiken.

Meer dan genoeg mogelijkheden

Je kunt de originele video gebruiken en uploaden, maar je kunt hem ook bewerken door er stukjes uit te knippen. Je kunt jouw video’s direct uploaden naar Reddit en Twitter vanuit de site, scheelt ook weer moeite 😉

Ook kun je de video’s als GIF uploaden, of meerdere video’s samenvoegen. De site spreekt helemaal voor zich, je hebt zeker geen talent nodig om hier mee aan de slag te gaan. Je kan dus zelf lekker aankloten zonder enige vorm van hulp.

Uiteraard kun je Streamable ook als app downloaden. Deze is beschikbaar voor Xbox en Android. Ook is er een speciale extensie voor Google Chrome. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uit te testen wat voor jou het beste werkt!

Denken jullie Streamable te gaan gebruiken in de toekomst?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments