Het kan ook bijna niet anders, Fallout 4 is van deze afgelopen twee maanden de game van november EN december geworden (is de game zo lang?). Wie van onze lezers heeft de game gewonnen? Je leest het hier.

is de winnaar geworden van onze maandelijkse poll. Hij mag een game uitkiezen die hij gratis wil krijgen deze maand. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door gameresource.nl. Welke game heeft er dan gewonnen? Fallout 4 natuurlijk, met een dikke 65 stemmen en dat is maar liefst 44 stemmen meer dan de nummer twee Rise of the Tomb Raider! Tussen nummer twee en nummer drie zat maar één stem verschil en de derde positie is ingenomen door Call of Duty: Black Ops 3.

Fallout 4 werd goed ontvangen op de redactie, er was opeens zelfs een heuse chat voor alle Fallout 4 gerelateerde zaken omdat het teveel over die game ging! Domingo is aardig positief over de game, op een paar schoonheidsfoutjes na hier en daar. Wie ook positief was, is Rob, maar dan over Rise of the Tomb Raider. In zijn review bekende hij zijn onbegrensde liefde al voor de dame en de franchise en gelukkig gaf Rise of the Tomb Raider gehoor aan zijn ode met een dikke BMW score van 88!

Dat was het dan, dames en heren, jongens en meisjes! Heel 2015 is rond, maar we hebben natuurlijk nog geen Game of the Year die door de community is bepaald en daarom komt er volgende week een nieuwe poll beschikbaar waar jullie op de Game of the Year 2015 kunnen stemmen. We gaan dan langs bij de ontwikkelaar van de winnende game en verblijden de studio met een heuse bokaal! Keep on voting!

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Hoera! Heul blij!

Martin Katerberg
Martin Katerberg
7 jaren geleden
Reply to  Maurits Clear

Even een mail naar Info@xboxnederland.nl sturen @mauritsclear:disqus