Bij Xbox Nederland hebben we genoten van de beta van battlefield 1. Maar er waren toch echt wel wat dingen die beter konden. Gelukkig was dit een bèta en die zijn gemaakt om fouten te vinden. Feedback van fans heeft ervoor gezorgd dat Dice wat dingen gaat aanpassen.

Eén van de belangrijkste aanpassingen in de game vindt plaats in de Conquest modus. In de bèta kregen spelers die de capture points veroverden veel punten. Oneerlijk, zegt Dice omdat er ook veel spelers zijn met hoge kill streaks die ervoor zorgen dat je gedekt bent en die kregen in verhouding weinig punten. Daarom gaat Dice nu spelers met veel kills en captures extra beloningen geven. Hierdoor zal de game meer de kant van Domination opgaan.

Daarnaast heeft Rush een aantal aanpassingen gehad. Dice wil helaas nog niet zeggen wat die precies zijn. De community heeft echter gevraagd om een betere balans tussen de defensieve artillerie en voertuigen.

bf1-horse-problems2-0-01

Twee classes zullen opnieuw gebalanceerd worden. Dit betekent dat de Light Tank een nerf krijgt en de Support een buff. Daarnaast krijgen de paardjes ook een nerf omdat My Little Pony gewoon stom is. Of omdat ze gewoon te snel weer tot leven kwamen. Het is één van de twee.

Mocht je je afvragen hoe dit allemaal uit gaat pakken, kijk dan zeker alvast de video van Westie. Dan heb je er alvast een beeld bij. Battlefield 1 verschijnt 21 oktober op de Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments