Een bekende insider heeft wat stof doen opwaaien met een recente tweet die hij de wereld in heeft geslingerd. Wat is er getweet?

Laat ik direct to-the-point komen. Josef Fares, de geestelijk vader van games als A Way Out en Brothers: a Tale of Two Sons, zal binnenkort een nieuwe game aankondiging gaan doen. Tenminste, als we insider Jeff Grubb mogen geloven. Het gerucht begon met deze tweet:

Jeff Grubb reageert hier op een tweet van een fragment uit de beruchte The Game Awards van 2017, waar Josef Fares even zijn ongezouten mening over The Oscars deelt.

Maar waar moeten we volgens Grubb precies klaar voor zijn? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Het is bekend dat Fares en zijn team werkt aan een nieuwe titel. Tijdens een interview bij GAMELAB 2019 liet Grubb al iets los. Zo gaat het totaal iets anders dan A Way Out worden en is men al sinds 2018 met de game bezig. Het zou wel een co-op game betreffen. Al eerder liet hij weten dat deze verhaalgedreven game een BAFTA waard zou zijn.

Fares heeft inmiddels wel aardig zijn sporen verdiend waar het gaat om het multiplayer-genre. Volgens Grubb zouden we dus binnenkort meer moeten horen over waar Fares aan werkt. Dat zet te denken. Waar zouden we op kunnen rekenen? Fares heeft A Way Out via EA uitgegeven en heeft in het verleden laten weten dat zijn volgende titel ook via hen uitgegeven gaat worden. We zijn voor jullie even de agenda van EA ingedoken en dan blijkt dat zij op 12 juni een nieuwe EA Play zullen hosten. In de periode dat normaal gesproken de E3 zou plaatsvinden.

Op de redactie zijn we in ieder geval enthousiast geworden over dit gerucht. Om alvast in de stemming te komen zullen we donderdag 28 mei A Way Out op ons Mixer-kanaal streamen. Jeff speelt de game voor de eerste keer en ik zal hem een handje helpen om zichzelf staande te houden in het digitale gevangeniswezen. Kom gerust ff de stream checken en jouw gedachten droppen over dit gerucht!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments