Gaan met die spuit in POWERWASH SIMULATOR

Lekker spuiten met je hogedrukspuit. In de afdeling ‘gedachteloos bezig zijn’ is dit een activiteit die hoge ogen scoort. En voor je het weet spuit je zo van acht hoog een volwassen vent van z’n brommer.

POWERWASH SIMULATOR is een ontspannende simulator die spelers elk stukje vuil dat ze maar kunnen vinden weg laat spuiten. Laat de problemen van de echte wereld achter je en ga heerlijk powerwashen. Hanteer je hogedrukreiniger als een pro en speel nieuwe gereedschappen en upgrades vrij om steeds efficiënter schoon te maken – geen vuil is tegen jou opgewassen!

De stad Muckingham is minder opgeruimd dan hij op het eerste gezicht lijkt: vlakbij smeult een vulkaan, de kat van de burgemeester wordt vermist en alles zit onder het vuil. Gelukkig woedt er ook een verfrissende kracht door Muckingham… en dat ben jij! De bewoners hebben het ook gemerkt, en je PowerWash-bedrijf belooft een dikke hit te worden.

Terwijl je Muckingham ontdoet van alle vervuiling, ontdek je geheimen in het vuil en de objecten van elk level. Daarnaast ontvang je berichten van klanten die de verhalen onthullen achter de plaatsen die je bezoekt – van eenvoudige huizen tot eeuwenoude bouwwerken. Ontsluier de geheimen van de stad en laat een frisse wind door de straten waaien!

Niets is zo bevredigen als het wegspuiten van vuil om de unieke omgevingen te onthullen van POWERWASH SIMULATOR. En we gaan er in de toekomst zelfs nog meer content aan toevoegen

aldus James Marsden, oprichter en Co-CEO van FuturLab

Van casaul schoonmaakfreaks tot gamers die een verfrissende ervaring zoeken, iedereen kan deze game oppikken en meteen ontspanning en voldoening voelen. En dit is slechts het begin van je schoonmaakcarrière, want ze zullen de game in de toekomst regelmatig verder uitbreiden met updates!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments