In de ‘Books of Knowledge’-reeks, brengt Future Press in september de Elden Ring: Shadow of the Erdtree-editie uit.

Het betreft het derde boek in de Elden Ring reeks. In 2022 en 2023 zagen we al de boeken Elden Ring – Books of Knowledge, volume I en volume II verschijnen. Volume I gaat vooral over de Lands Between en alles wat er in de wereld van Elden Ring te vinden is. Volume II gaat vooral over de personages die in de Lands Between te vinden zijn.

Het nieuwe boek moet alles bespreken wat er in Land of Shadow te vinden is. Van landschappen en world design tot aan NPC’s en bazen die spelers tegen zullen komen.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – Books of Knowledge, Volume III

Het derde boek moet in september 2024 verschijnen. Volume III wordt net als haar voorgangers een hardcover boek en zal 352 pagina’s tellen. Het boek is vanaf vandaag via Future Press te reviewen en kost 40 euro.

De Books of Knowledge kan ik van harte aanbevelen. Ik heb zelf volume I en volume II in bezit en ben er erg tevreden over. De boeken geven veel diepgang aan zowel de lore als de wereld van Elden Ring. Ook staan er veel interessante feitjes in. Voor de liefhebbers is deze reeks zeker het overwegen waard en met volume III is de boekenreeks compleet!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties