Fuck met je vrienden in Ultimate Chicken Horse!

Jullie weten inmiddels dat ik bijna geen multiplayer games speel. Maar àls ik het al doe, dan doe ik het zodat ik mijn tegenstanders lekker kan porren en finaal kan inmaken. Dat kan straks eindelijk ook op de console…

Ultiem Kip Paard

Eigenlijk hoef ik niet meer uit te leggen waar de game over gaat. De titel zegt natuurlijk al genoeg. Toch ga ik het even doen.

In Ultimate Chicken Horse is het je doel om als enige speler over de eindstreep te komen. Dit doe je door tijdens het spelen het level te verbouwen. Zo kun je barricades neerzetten om jouw tegenspeler te vertragen, maar je kunt ook gewoon een cirkelzaag plaatsen die vervolgens dat lieve paardje een kopje kleiner maakt. Met andere woorden, dikke vette fun! Menig Youtuber heeft zich dan ook al aan deze game verworpen en ik raad je zeker aan wat filmpjes hiervan te gaan bekijken, lachen gegarandeerd!

Clever Endeavor Games

De game is gemaakt door bovenstaande studio, die zich bevindt in het mooie en oh zo vriendelijke Canada (daar denk je na het spelen van de game wel anders over). Het leuke aan de studio is dat deze slechts uit 4 gasten bestaat die zich volgens mij voornamelijk bezighouden met klieren en elkaar lopen fucken. Ik ben dan ook erg benieuwd wat zij als studio nog meer voor ons in petto hebben de komende tijd!

Maar goed. Laten we het belangrijkste niet vergeten. Deze game komt namelijk naar jouw Xbox One, lekkah! Wanneer? Ergens in de zomer van dit jaar. Waarom? Omdat de game al vet lang op je pc te spelen was en dat natuurlijk écht niet kan. Zoals Sylvana zou zeggen: “Wij als trouwe console-gamers hebben hier namelijk ook gewoon recht op.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments