De keizer van de Slice-‘em-up is terug..en nu beter dan ooit.

Fruit Ninja Kinect 2 is een allegaartje met negen bijzondere game modes, een vier-persoons multiplayer, exclusieve mini-games en een totaal vernieuwd upleveling systeem.

Het spel is verbeterd op het gebied van beweging en behendigheid en zorgt er voor dat je met je luie kont van de bank af komt en als een razende gaat slicen. Als speler moet je daarbij ook nog eens werp-sterren ontwijken, uit de spotlights zien te blijven en soms zelf even ‘strike a pose’ doen.

fruit ninja

De nieuwe Kinect sensor speelt een grote rol, geeft developer Hibernum Créations aan. Dit maakt het mogelijk dat de game nu nieuwe mogelijkheden krijgt die hiervoor niet mogelijk waren. Één van de grote modes is de Party mode waarin je met vier spelers tekeer kan gaan. Het is nu voor het eerst mogelijk om alle modes in co-op te spelen. Voor de meer serieuze speler is er de Battle Mode waarin je totaal nieuwe power-ups kan gebruiken zoals de Bomb Attack en de Fast Forward waarmee je je tegenstanders dwars kan zitten.

Chief executive van Halfbrick, Shainiel Deo, laat weten dat de Kinect een geweldige stukje hardware is die grote mogelijkheden in zich verbergt. Hij denkt dat met een goed team en een goed idee, Kinect games mogelijkheden in zich hebben die revolutionair kunnen zijn. Louis-René Auclair, Vice-President en Chief Brand Officer bij Hibernum voegt toe dat hij, met Fruit Ninja Kinect 2, een game wilde creëren waar de hele familie zich mee kan vermaken. Jong, oud, kort of lang, dit is een game waar iedereen nog maanden en jaren lol aan gaat beleven.

Fruit Ninja Kinect is nu te krijgen in de Xbox Store voor de prijs van net geen 15 euro.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties