Een game Friday the 13th noemen, dat kan eigenlijk alleen maar ongeluk veroorzaken. Het lijkt erop dat het moorden wel klaar is.

Vanaf het begin, zoals jullie van ons weten, is Friday the 13th: The Game een game geweest met problemen. De falende start met bugs en ellende, de best wel slechte communicatie met de media, het is altijd gedoe geweest met Gun Media.

Een paar weken geleden zijn ze geconfronteerd met een rechtszaak die tegen Sean Cunningham, de regisseur van de film Friday the 13th, is aangespannen door Victor Miller, de schrijver van het script van de film. Aangezien Sean Cunningham degene is geweest die met Gun Media een overeenkomst heeft afgesloten over het gebruik van de naam en characters, werd dit alles met de rechtszaak direct op slot gegooid. Gun Media kon niets nieuws meer bouwen.

Nu heeft de baas van de studio, Wes Keltner, laten weten dat men met deze bestaande onzekerheid in beeld, gaat stoppen met het uitbrengen van content.

 

Je kan de ontwikkeling van games niet tot het oneindige pauzeren en dan later ineens weer oppakken; dat werkt zo niet… We kunnen niet aan content blijven werken die het daglicht nooit zal zien

Dus er komt geen DLC of content meer voor Friday the 13th. Ongeluksdag vrijdag de 13e heeft zijn reputatie waar gemaakt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments