Eigenlijk ben ik wel een beetje klaar met Friday the 13th. Elk stukje publiciteit voor deze blijkbaar zeer goed verkopende game (als we naar de lijst op Xbox kijken) is er eigenlijk één teveel.

Al eerder hadden wij jullie bericht over de berg ellende die na release van de game zichtbaar werd. Vooral de Xbox One spelers waren goed fucked up. Crashes, serverproblemen, geen matchmaking zonder omwegen, noem het maar op. Vrijdag lieten de makers weten dat het zo goed als opgelost was.

Maar helaas laten de vele reacties onder dit bericht en onder andere nieuwsberichten zien dat het verre van waar is. Hosts die weggaan waardoor je game ineens verdwijnt, bugs, glitches en wederom lange wachttijden in de lobby waarna sommigen zelfs in een lege game gegooid worden. Met andere woorden, er is vast wat gemaakt maar de main game is nog steeds redelijk stuk.

Gelukkig hebben de makers ook medestanders. De studio achter de The Culling heeft ze via een tweet een hart onder de riem gestoken.

 

Wel wat dubieus want ook The Culling schijnt grote online problemen te hebben. Maar goed, zij mogen dat want die game zit in de Preview afdeling en kost nog eens een stuk minder. Ik vermoed dat de game pas echt gaat draaien op de echte vrijdag de 13e die dit jaar in oktober valt. Tot die tijd een flimpje, voor de lol!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments