Microsoft is begonnen met het bouwen van een groot geldpakhuis en dat was nodig ook. Vandaag maakte het bedrijf namelijk bekend dat de Forza franchise meer dan 1 miljard dollar omzet gemaakt heeft!

Dat Forza een enorm grote en succesvolle serie is was al bekend. De serie is één van de grootste franchises die Microsoft bezit en heeft nu die reputatie nog wat extra kracht bijgezet. Sinds afgelopen december heeft de serie in totaal meer dan $1 miljard omzet opgebracht! Holy shit!

Andere leuke Forza feitjes

Alweer bijgekomen van dit monsterlijke cijfer? Mooi, dan kunnen we verder. Naast bovengenoemd cijfer had Microsoft nog wat andere Forza feitjes voor ons, komen ze.

  • Er zijn in totaal ruim 14 miljoen unieke spelers geregistreerd in het Forza universum. Verdeeld over de Xbox One en Windows 10.
  • Forza Horizon 3 is inmiddels ook al ruim 2,5 miljoen keer verkocht.
  • Ook online gaat het goed. Er zijn al meer dan 3 miljoen spelers die elke maand weer inloggen voor een potje racen.
  • Microsoft heeft het Forza Racing Championship gelanceerd. Een eSports league voor spelers van alle niveaus die het hier tegen elkaar op kunnen nemen en strijden om de eer en echte prijzen.

Of je de game nu geweldig vindt, of een dikke zak met uitwerpselen, de serie gaat wel lekker en zal dat ook voorlopig nog wel blijven doen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments