Goed nieuws! Tijdens de 15e editie van de BAFTA Games Award heeft Forza Horizon 4 de Award gewonnen voor beste Britse game!

In het Londense Queen Elizabeth Hall werden gisteren de jaarlijkse BAFTA Games Award uitgereikt. Prijzen werden verdeeld over 17 verschillende categorieën, waaronder die voor beste: Artistic Achievement, Audio Achievement, Debut Game, Evolving Game, Family en vele anderen.

In de categorie British Games werden 6 games genomineerd: 11-11 memories retold, Forza Horizon 4, Red Dead Redemption 2, The Room: Old Sins, Overcooked 2 en Two Point Hospital. Forza Horizon 4, uitgegeven door Microsoft Studios, ging er met de award vandoor!

Ook op de redactie waren wij zeer onder de indruk van Forza Horizon 4. Onze technische Twentenaar Jeffrey gaf de game maar liefst een score van 97. Zo moeizaam als hij zijn klinkers uit spreekt, zo soepel reed hij in deze game over de klinkers in de prachtige Britse binnenstraatjes.

Met een metacritic score van 92 wat ons betreft een zeer terechte en verdiende prijs voor de ontwikkelaars van Playground Games. Mocht je de game nog niet gecheckt hebben, haal hem dan vanavond nog binnen in de store. Het is nooit te laat om een Forza Horizon game op te pakken!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments