Dat Forza Horizon 4 een geweldige game is hadden wij al lang geconcludeerd, maar ook velen met ons hebben die conclusie getrokken. De game heeft sinds zijn release al ruim 7 miljoen verschillende spelers gezien.

Jeffrey beloonde de game al met een fantastische 97 toen hij klaar was met de review en ook in de rest van de wereld wordt de game erg goed ontvangen. In het Verenigd Koninkrijk is het bijvoorbeeld de snelst verkopende titel uit de serie en de officiële Forza Motorsport Twitterpagina liet onlangs weten dat de game al door 7 miljoen verschillende spelers is gespeeld.

Dit betekent niet dat de game ook daadwerkelijk 7 miljoen keer verkocht is. Vanaf de release is Forza Horizon 4 namelijk ook speelbaar geweest via de Gamepass. Desondanks is 7 miljoen spelers na amper 4 maanden toch indrukwekkend te noemen, zeker voor een racegame.

De game en de ontwikkelaars verdienen dit ook gewoon. Er komen nog regelmatig updates uit voor de game, er wordt content toegevoegd en onlangs kregen we een behoorlijke uitbreiding met Fortune Island. Op naar de volgende 7 miljoen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments