Verzin iets nieuws en er zijn altijd mensen die geld ruiken en er een slaatje uit willen slaan. Fornite is daar een ontzettend voorbeeld van.

Dansscholen die Fornite dansjes leren is nog tot daaraan toe. Maar een Fortnite festival? Ergens in Norwich dachten wat slimme mannen daar wel iets mee te kunnen. Het event werd georganiseerd en zo’n 2500 tickets werden verkocht variërend in toegangsprijzen van tegen de 14 euro tot aan unlimited access die een prijs van rond de 22 euro hadden. Nou, daar moet je toch wel wat voor krijgen.

Niet dus. De families die er naartoe gingen kwamen echt van een koude kermis thuis. Een paar vreemde ‘attracties’ zoals een klimwand (waar maar 3 kinderen tegelijk op konden), go-karts voor 4 kinderen en een attractie die beschreven werd als een ‘cave experience’, wat niet meer was dan een trailer met een dekkleed.

Het beste wat er nog te vinden was, was een ruimte waar men Fortnite kon spelen, alleen kostte dat weer geld, en dat voor een free-to-play game. Tel daarbij op dat veel mensen ook nog eens uren voor de ingang stonden omdat er niet genoeg personeel was om ze binnen te laten en je hebt het recept voor een ramp. Maar goed, het geld is binnen.

Dat de organisator dat ook dacht was te merken aan zijn facebook pagina. Die werd na het event redelijk snel offline gehaald.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments