Fortnite krijgt Battle Royale mode

We begonnen er zo enthousiast aan, Fortnite. Helaas werd de game al snel een beetje een grindfestijn met spelers die allemaal hun eigen agenda hadden en geen rekening wilde houden met objectives van anderen. Maar nu kan het allemaal ineens anders gaan worden.

Fortnite gaat namelijk de Battle Royale modus uitproberen. Op 26 september gaat men deze PvP mode introduceren. Met 100 spelers op één gigantische map ga je de strijd aan om als laatste te overleven. Alle bouwmogelijkheden blijven beschikbaar. De Battle Royal mode zit op dit moment in de Public Test fase voor alle Fortnite spelers.

Met de populariteit van games zoals PUBG vond men het ook bij Fortnite tijd om deze mode erbij te doen en zo de game weer leven in te blazen. Gewoon de game starten en Battle Royale kiezen. Men verwacht bij Epic wel dat de servers op hol zullen slaan en dat er veel crashes en bugs te vinden zullen zijn. De PvP mode staat totaal los van de PvE mode.

Onthoud dat de game nog steeds in Early Access zit en dat het daarom logisch is dat er nog bugs en problemen in te vinden zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments