Fortnite ‘Chapter 4 Season 3’ Wilds nu live!

De beroemde Battle Royale game Fortnite lanceert vandaag een nieuw seizoen. Benieuwd wat jou als speler te wachten staat? Check dan nu de trailer!

Het centrum van het eiland is ingestort, waardoor een uitgestrekte, verborgen jungle met eeuwenoude geheimen is onthuld. Fortnite Chapter 4: Season 3 duikt het oerwoud in! ‘Klim naar de boomtoppen, berijd raptors en glijd door de modder voor snelheid en camouflage. Ontdek vijanden met de Thermische DMR, glijd op lianen terwijl je het FlapJack-geweer afvuurt, of verander tegenstanders in toeschouwers met de Cybertron-kanon‘. Het moge duidelijk zijn, snelle actie kenmerkt het nieuwe seizoen!

Veel nieuws te ontdekken!

Er kan veel ontdekt worden op het nieuwe deel van de map, zoals de Bomb Flower, Stink Flower, Slurp Plants en meer! Bovendien zijn er tal van nieuwe Points of Interest te vinden. Het oerwoud brengt natuurlijk ook nieuw gevaar met zich mee. De Kinetic Boomerang is in het leven geroepen om je reis door de jungle soepel te laten verlopen.

Nieuwe Battle Pass

De Battle Pass van dit seizoen bevat gloednieuwe outfits, emotes en meer. In onderstaande afbeelding kun je alvast een eerste indruk krijgen van wat er allemaal vrij te spelen is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties