Fortnite Battle Royale krijgt teams van 20 man

Morgen mogen we weer een mooie update verwachten voor Fortnite. Echter zit daar nu een leuk, maar helaas tijdelijk, extraatje bij!

De titel zegt eigenlijk al genoeg toch? Vanaf morgen kun je aan de slag met een nieuwe modus waarin je met vijf teams van elk 20 man tegen elkaar zult strijden. Zoals je in de trailer hierboven ziet kunnen we een flinke strijd verwachten en ik ben erg nieuwsgierig naar de chaos die deze modus met zich mee zal brengen… Daarnaast zou de studio bezig zijn met het verwerken van jullie feedback en aan de hand daarvan nieuwe tijdelijke modi ontwikkelen die inspelen op jullie behoeftes. Denk hierbij aan simpele dingen als ‘Sniper Shootout’ of ‘Sneaky Silencer’ maar ook aan de wat serieuzere zaken als ‘Floor is Lava’.

Misschien wist je het trouwens al, maar dit is niet de enige vette update waar Epic Games ons mee gaat verrassen. Vorige maand kondigde zij al aan dat Blitz eraan zat te komen, een modus die kortere potjes beloofd waardoor je ook even snel tussendoor een potje kan spelen. Alhoewel ik dat nu eigenlijk ook al heb, maar dat zal wel komen doordat ik steeds zo snel dood ga… Verder is het straks mogelijk teams aan te maken met andere hoeveelheden aan leden en komt er een heuse 50v50 modus. Kortom: Epic Games is heel hard aan het werk en beloofd ons de komende maanden veel nieuwe updates met coole modi te brengen. En zoals altijd: we’ll keep you posted ;-)!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments