For Honor met nieuwe maps en personages in komende alfa test

Ubisoft heeft even een gruwelijke trailer van For Honor online gezet waar je de berserker aan het werk ziet. Hiernaast zijn nog wat details bekend gemaakt over de opkomende alfa test. 

Ubisoft doet al aan een alfa test i.p.v. bèta test omdat ze nu al feedback willen over de stabiliteit van de gameplay. Ik denk dat wij als spelers dat prima vinden! Paar collega’s van mij zijn al uitgenodigd om even de game te testen. Ze zullen ongetwijfeld nog een paar impressies op papier zetten.

Wat kan je spelen in de alfa?

Er zijn drie van de vijf multiplayermodi beschikbaar voor de alfa. Het gaat om Duel (één tegen éen), Brawl (twee tegen twee) en Dominion (vier tegen vier) en elke modus heeft een eigen locatie. Waar kan je dan uit kiezen? Samurai, Knight en Viking, zoals je die al in trailers hebt gezien. De klassen (of ‘heroes’) zijn Kensei, Orochi, Warden, Raider en nog twee nieuwe helden, Berserker (zie trailer) en Conqueror.

Het is waarschijnlijk waard om elk soort te proberen, want zoals je in de trailer misschien al merkt heeft de Berserker echt een eigen speelstijl en dat geldt ook voor alle andere klassen. Je kan vanaf donderdag 15 september (morgen dus) tot en met 18 september aan de gang. Aanmelden voor de alfa kan via de website. Helaas moeten we nog wel even wachten tot het spel uitkomt, namelijk pas 14 februari 2017.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments