For Honor krijgt trainingsmodus

For Honor vergt, als je het goed wil doen, wel wat training. Zeker als je de ambitie hebt om een pro speler in de e-sports te worden. Vanaf morgen kan je in training

For Honor introduceert een volledig nieuwe trainingsmodus als onderdeel van de gratis update die vanaf morgen beschikbaar is. De trainingsmodus geeft nieuwe en ervaren spelers extra mogelijkheden om hun vaardigheden te verbeteren en zo als een meesterstrijder huis te houden op het slagveld.

De Apprentice Trials en de Warrior Trials zijn perfecte locaties om als beginner de besturing en de basis- en geavanceerde technieken onder de knie te krijgen voordat het slagveld daadwerkelijk betreden wordt. De Training Arena geeft ervaren spelers de mogelijkheid om hun vaardigheden te perfectioneren en om onder andere te oefenen tegen specifieke Helden. De gratis update voegt tevens Training Media toe. Dit betreft een in-game bibliotheek van tutorials waar spelers video’s kunnen bekijken over gamemodi, Faction War en andere in-game features.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments