For Honor Event ‘Black Prior’s Riposte’ start vandaag

For Honors eerste Seasonal Event van Year 3, Black Prior’s Riposte, start vandaag en loopt tot 28 maart. Duik in het verhaal van de Black Priors en ontdek de doorslaggevende rol die zij vervuld hebben in de geschiedenis van de wereld van For Honor. Tijdens het event hebben spelers toegang tot een tijdelijke gamemodus en verdienen zij exclusieve beloningen.

In de nieuwe gamemodus herbeleven spelers het legendarische gevecht the Battle of Attrition. In Battle of Attrition, een variatie op de 4v4 Dominion Mode, worden punten verdiend door side zones te veroveren. Elke zone is 500 punten waard en kan niet worden teruggewonnen door het verdedigende team. Verdedigers verdienen punten door vijandige soldaten en spelers te doden. Daarnaast wordt er gestreden om een hoofdgebied en ook dit levert 500 punten op. Het eerste team dat 1000 punten verdient, triomfeert.

Tijdens het event voltooien spelers dagelijkse opdrachten en krijgen bezitters van de Marching Fire-uitbreiding de kans unieke wekelijkse opdrachten te volbrengen in de Arcade Mode. Tevens zijn van 14 tot 28 maart de Black Prior’s Riposte Bundels beschikbaar voor 30.000 Staal per Held. Deze bundels bevatten onder andere unieke outfits, wapens en emotes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments