Nog iets meer dan een maand en dan mag je helemaal losgaan met je digitale zwaard. Vikingen, Samoerai en ridders, allemaal mag je ze aan je zwaard rijgen in For Honor. Degenen die echt niet kunnen wachten konden zich al inschrijven voor de gesloten bèta. Nu is ook bekend geworden wanneer die van start gaat.

Tussen 26 en 29 januari kun je als leunstoelridder los in de gesloten bèta. Althans, als je jezelf al ingeschreven hebt hiervoor en dan ook nog geselecteerd wordt.

Vecht voor je factie

Gedurende de bèta krijgen spelers alleen toegang tot ‘War of the Factions’. Hierin kies je een groepering om voor te vechten en probeer je samen met je medespelers de overige groeperingen behoorlijk uit te dunnen. War of the Factions is cross-platform dus naast het feit dat je voor de Vikingen kiest (toch?) kun je ook nog PS4-spelers en de masterrace te lijf gaan.

Scores worden online in de leadersboards bijgehouden en aan het einde van de bèta wordt bepaald welke groepering gewonnen heeft. Iedereen die meedoet aan de bèta verdient beloningen die weer meegenomen kunnen worden naar de volledige game.

Mocht je nou volledig gemist hebben dat de closed bèta eraan komt en toch nog erg graag wel mee willen doen, dan kun je jezelf hier inschrijven en hopen dat je geselecteerd wordt. Heerlijk toch? Digitale mennekes ontdoen van ledematen en andere overbodige lichaamsdelen zoals hoofden enzo.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments