Football Manager 2024 is uit

Voor managers over de hele wereld is het weer tijd voor Football Manager 2024. Ben jij de nieuwe van Gaal of wordt het toch een Steijntje?

FM24 is nu te spelen via Xbox Game Pass en de Microsoft Store. De vooruitgang die tijdens Early Access is geboekt, stopt daar niet en fans kunnen hun reis automatisch voortzetten.

Om de release van de meest complete editie in de serie te vieren, heeft Sports Interactive een FM24-lanceringstrailer uitgebracht met vier van de beste voetbalwonderkinderen: Manchester City-sterren Jérémy Doku en Joško Gvardiol en Brighton & Hove Albion-toppers Evan Ferguson en Ansu Fati. Deze spelers zijn het bewijs van de wereldwijde reputatie van Football Manager op het gebied van het identificeren van toptalent, terwijl Kaoru Mitoma met zijn verschijning onze komst naar Japan viert.

Launch day is altijd een trotse dag voor het team, maar ik ben vooral verheugd om Football Manager 2024 live te zien op alle platforms. FM24 is de meest gekochte titel in onze geschiedenis, met een recordaantal actieve spelers en meer dan 10 miljoen wedstrijden voltooid tijdens Early Access. We weten dat er veel interesse is voor de hele reeks en het is geweldig dat jullie nu allemaal in handen kunnen komen van wat wij nog steeds beschouwen als de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Sports Interactive Studio Director Miles Jacobson

Net als in voorgaande jaren zal FM24 Console ook beschikbaar zijn via Xbox Game Pass, wat betekent dat abonnees hun carrière vanaf Day One zonder extra kosten op PC of Console kunnen starten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties