Focus Home Interactive ken je als uitgever van Life is Strange (Dontnod is de ontwikkelaar), maar het bedrijf heeft nog veel meer interessante titels die op de E3 worden laten zien. Ze zijn even voor je op een rij gezet.

Vampyr

vampyr_5

Een tijdje geleden schreef collega Dante al over de game Vampyr:

”Het is Londen, 1918 en de wereld is helemaal naar de gallemiezen. De armen lijden onder slechte omstandigheden en dit brengt het slechtste in de mens naar boven. Verkrachting, moord en doodslag zijn onderwerpen waar mensen eerder hun schouders bij ophalen dan van schrikken. Dit klinkt allemaal vreselijk maar laat het geval nou net zo zijn dat er ook een moordlustige vampier rondloopt die in dit slechte milieu natuurlijk lekker zijn gang kan gaan.”

Maar niet zonder twijfels, want Dante schreef ook het volgende:

”Mijn vraag is nog wel wat de bedoeling van de game gaat zijn. Je bent een vampier en die gaan normaal gesproken moeilijk dood en zijn veel sterker dan ieder ander in de wereld. Ik hoop dat het Dontnod lukt om een nieuwe mechanic of spelprincipe te introduceren wat met vampieren te maken heeft, iets wat de game definieert.”

Dante is zelf op de E3. Laten we hopen dat hij tijd heeft om Vampyr te checken (zoals het er nu uitziet, is zijn agenda vrij vol).

The Surge

surge_4

Nog nooit van gehoord, maar de game is toch aanwezig, The Surge. Het gaat om een actie RPG wat zich afspeelt in de nabije toekomst op een verrotte kapot gemaakte Aarde (oftewel, ‘dystopian Earth’). Alles staat zelfs op het punt om nog meer naar de klote te gaan en jij moet dat voorkomen met je exoskeleton suit. Call of Duty: Advanced Warfare 2 The Surge klinkt niet heel origineel, maar misschien verrast het ons.

Farming Simulator 17

farming_simulator_17

Deze game wordt ongetwijfeld net zo fantastisch als zijn voorganger. Zoals mijn collega Rob al zei over Farming Simulator 15: ‘Als je het leuk vindt om wat dieper in het boerenleven te duiken en je bent een sim fan, kopen gewoon. Vergeet dan niet je vrienden ook mee te laten genieten want samen spelen is in deze game wel heel erg leuk en kan je veel hilarische momenten opleveren.’. We zijn benieuwd wat dit deel zal brengen.

Styx: Shards of Darkness

styx_shards_of_darkness_3

Styx: Master of Shadows is een tijdje gratis geweest met Games with Gold en iedereen kon het downloaden. Matige reacties, maar geen slechte game. Nu komt er een vervolg op het eerste deel en daar kan je meer van zien op de E3. Er zijn nieuwe features en het zal meer gameplay uren bieden dan het eerste deel. Daarbij wordt het nu gemaakt met de Unreal Engine 4 (dus extra mooie graphics, hoop ik).

The Technomancer

the_technomancer_5

Rob en ik zijn heel benieuwd wat deze game zal brengen. Vorig jaar heb ik een preview geschreven die je kan lezen, maar de game komt neer op een soort Star Wars: The Force Unleashed meets Mad Max, meets The Witcher. Klinkt goed dus!

Mordheim: City of the Damned

mordheim

Nog nooit gehoord van dit spel (behalve dan het bordspel). Het spel is al uit, maar het krijgt DLC genaamd ‘The Witch Hunter Warband’ en daar wordt de Holy Order geïntroduceerd (inclusief de bijbehorende Zaelots, Templar Knights en Executioners).

Klinkt allemaal goed! Ik kijk zelf vooral uit naar Vampyr en The Technomancer, de rest is nog een beetje ‘meh’. Waar kijk jij naar uit? Laat het weten in de reacties!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties