Onlangs liet een kwade gamer een aantal rekensommetjes los op For Honor. De conclusie was dat het eigenlijk onmogelijk is om alles te unlocken binnen de game. Ubisoft lijkt geluisterd te hebben naar de kritiek, want ze komen met een update waarmee je flink wat meer Steel kunt verdienen.

Ruim twee jaar zou je nodig hebben om genoeg Steel te verzamelen voor alle cosmetische unlockables. Of Ubisoft nou geschrokken is van dit cijfer of van de kwaaie gamers die dit opgeleverd heeft, feit is dat er inmiddels een update live is gegaan waarmee je flink meer Steel verdient.

Elke partij die een speler voltooit levert hem/haar ongeveer 25% meer Steel op. Voor Daily Orders krijg je nu 400 Steel, wat op zo’n 30% stijging neerkomt en Side Orders is met 50% gestegen naar 150 Steel. Tot slot krijg je voor Community Orders nu 2000 Steel, waar dit voorheen 500-1000 was.

Je hebt nog steeds een shitload aan Steel nodig voor alle upgrades, maar het gaat ten minste een beetje sneller nu.

Verdwenen maps keren terug

Iets anders waar veel spelers niet blij mee waren, was het verdwijnen van twee Viking maps. De River Fort en High Fort maps werden door Ubi uit de game getrokken, vanwege issues met de stabiliteit. River Fort moet vanaf nu weer speelbaar zijn en als alles goed gaat, dan keert High Fort later ook terug.

Is het voor jullie genoeg om terug te keren naar For Honor? Of zijn jullie nooit gestopt omdat je anders nooit alles kunt unlocken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments