Flight Simulator komt 18 augustus

En we hebben een datum: 18 augustus zal Microsoft Flight Simulator uitkomen. Saillant detail is dat de game eerst voor de pc uit gaat komen.

Microsoft heeft de releasedatum van hun Flight Simulator eindelijk uit de doeken gedaan en het zal sneller zijn dan we denken. Hoewel de game nu nog in beta is, zal de release op 18 augustus gaan plaatsvinden. En de game komt later het jaar op de Xbox uit, maar zal op de 18e alleen op de pc te spelen zijn.

Gelukkig, voor Game Pass Ultimate-bezitters, je krijgt de game gratis in de Game Pass voor pc. Mocht je de Game Pass niet hebben, dan mag je de portemonnee trekken, want de standaard versie wordt verkocht voor € 69,99. De trend met 70 euro is dus gezet.

Echte liefhebbers moeten nog dieper in de zak reiken want voor € 89,99 krijg je de Deluxe Edition met 5 extra vliegtuigen en 5 extra luchthavens. En voor € 119,99 koop je de Premium Deluxe Edition waarbij je 10 extra vliegtuigen en 10 extra luchthavens krijgt.

Hou ook wat ruimte vrij op je schijf, want de basisgame kost je al 150 GB aan opslag. Wanneer de game voor de Xbox verschijnt is nog niet duidelijk.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments