First Dwarf komt nog dit jaar voor de Xbox uit

Heho, heho, het is klein en het bouwt een wereld. Ja ja, de eerste dwergen zijn in aantocht.

First Dwarf is een meeslepende actie-RPG met waarin je lekker kan bouwen en die je overlevings- en verkenningsvaardigheden zal testen in een fantasierijke open wereld. Een wereld vol eilanden die in de lucht zweven.

Planet Driftland is er niet meer – een oorlog tussen magiërs van vier rassen heeft de wereld in drijvende eilanden verbrijzeld en de inwoners zijn veranderd in barbaarse stammen. Onder deze leegte heersten de dwergen, maar niet voor lang – de voorraden raken op en de eens geweldige beschaving blaast haar laatste adem uit. In een wanhopige poging om de toekomst veilig te stellen, worden machtige luchtschepen naar de eilanden gestuurd op zoek naar materialen om het dwergenrijk te redden.

Tru is een van de verkenningsingenieurs in een mech, gestuurd om nieuwe landen, die verborgen zijn in de wolken, te verkennen en geschikte plekken voor nederzettingen te vinden. In zijn missie zal hij resources verzamelen, bases bouwen, mana verzamelen om je mechanische bepantsering te voeden en te vechten tegen gevaarlijke bedreigingen door verdedigingen op te zetten en persoonlijk deel te nemen aan de strijd. Maar de echte zoektocht is het ontdekken van de waarheid achter het verleden van zijn vader en het blootleggen van het geheim, dat de toekomst van het dwergenkoninkrijk zal vormen.

De game moet nog dit jaar op de markt gaan komen maar een exacte datum, die hebben we niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties