Final Fantasy XV, je weet wel die RPG die recent twee maanden werd vertraagd. De game heeft heel veel wachtende fans. En daarom besloot het Japanse blad Famitsu om een interview te houden met director Hajime Tabata. Uit het interview kwam een interessant nieuwtje.

Final Fantasy XV bestaat uit twee delen. Een deel van de game zal open world zijn en het andere deel kent een lineair pad. Daarnaast kent de game een systeem met hoofdstukken, die begint bij hoofdstuk 0 en eindigt bij hoofdstuk 15.

Voor veel hardcore fans zal deze keuze als een verrassing komen. Volgens Tabata is er echter geen reden tot paniek. De keuze is gemaakt om de game veelzijdig te houden en een traditionele gameplay te garanderen. Fans vermoeden dat XV een tegenovergestelde versie van Final Fantasy XIII zal worden. Dit kan goed nieuws zijn, maar ook slecht nieuws. De meningen over deze game waren namelijk nogal wisselend. Waar veel fans wel teleurgesteld over zullen zijn is het feit dat er geen sequels komen op Final Fantasy XV.

Final-Fantasy-XV_Cover_(2016)

Tabata lichtte aan het eind van het interview tevens de seizoenspas nog even toe. Volgens hem zal namelijk niet alle DLC bij de seizoenspas zitten. Helaas vertelde de director niet wat er allemaal wel in zit.

Het wordt dus nog even afwachten wat de RPG van Square Enix allemaal precies gaat doen, al wordt er wel een hoop duidelijk. Final Fantasy XV verschijnt 29 november op de Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments