Vaak brengen uitgevers een Day One patch uit voor nieuwe games. Meestal om wat bugs te corrigeren. Final Fantasy XV heeft iets anders in de update zitten.

Het blijkt namelijk dat Final Fantasy 15 nog niet helemaal klaar was toen hij op een schijfje geprint werd. De update moet de game af maken. Deze Crown update zal op 29 september beschikbaar zijn en brengt een aantal extra’s in de game.

“De Crown Update is het resultaat van de extra tijd die we hebben gehad sinds het afmaken van de complete game zodat we nog wat zaken bij konden ontwikkelen. Het heeft een aantal nieuwe toevoegingen die het verhaal en de gameplay ontzettend verbeteren”, aldus iemand van Square Enix.

Wat allemaal? We sommen het op:

  • Nieuwe scenes uit Kingslaive: Final Fantasy 15 en de Omen trailer die aan de game zijn toegevoegd om het verhaal voor nieuwkomers wat beter begrijpbaar te maken.
  • Voor de verzamelaars, de upgrade bevat een uitbreiding aan recepten en vissen die je kan toevoegen aan je culinaire ontdekkingen.
  • Ondersteuning voor social media waardoor je foto’s direct naar Facebook en Twitter kan uploaden.
  • Verbeteringen aan de camera waardoor het makkelijker wordt om de actie te volgen die plaatsvind in nauwe ruimtes en tijdens gevechten.
  • Het toevoegen van een ability tree in de Wait Mode waardoor het strategische element verbeterd wordt.
  • Spelers kunnen de “Beast Whistle” gebruiken om monsters naar het gevecht te lokken.

We zijn heel benieuwd wat de nieuwe Final Fantasy gaat brengen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments