Een game over 4 vrienden op een roadtrip om de wereld te redden. Als je het zo bekijkt is het best wel raar dat er geen multiplayer in Final Fantasy XV zat. Met de ‘Comrades’ DLC is dat recht gezet. En wat nou als je maar weinig vrienden hebt én ze spelen ook nog eens uitsluitend op de pc?

Als goede vriend probeer je hen natuurlijk te bekeren tot een Xbox One, maar bij Square en Microsoft helpen ze je een handje. Het duurt namelijk niet heel lang meer voordat de pc-versie van Final Fantasy XV uitkomt. Dit pakketje zal behalve de game ook alle uitgebrachte DLC bevatten. Normaal gesproken heb je daar weinig aan als Xbox-gamer, maar Square Enix had nog één verrassing. Er komt crossplay tussen de Xbox One en pc waardoor je alsnog samen met je vrienden op avontuur kunt gaan. Dus laat je vrienden lekker gamen op de pc, want het kan altijd erger. Ze zouden ook op de PS4 zonder crossplay kunnen gamen.

Ik krijg hoe dan ook ineens weer heel veel zin om die game weer eens op te pakken, mede ook vanwege de Xbox One X Enhanced update. Zijn er nog anderen die deze game nog weer eens op gaan pakken?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Waarom geen Xbox Nederland game avondje houden?