Slecht nieuws voor de Final Fantasy fans, september gaan ze niet redden.

De game zou op 30 september in de winkel moeten liggen maar dat gaan de makers niet redden. De nieuwe datum staat nu op 29 november. Volgens Square Enix geeft deze nieuwe datum het team tijd op de game op te poetsen en hem uitgebreid te testen. Dit om deze Final Fantasy XV op het niveau te krijgen die door fans en team verwacht wordt.

Hajime Tabata, game director, bracht dit slechte nieuws naar buiten via YouTube waarbij hij zich excuseerde voor de vertraging. Tabata liet weten dat het team bezig is met een day-one patch voor de game die helaas niet voor iedereen benaderbaar zou zijn. “Het is onmogelijk om de patch aan spelers zonder internet te leveren. De day-one patch is voorzien van belangrijke aanpassingen maar haalt nog niet het niveau die wij graag willen zien.”

“We hebben dus helaas meer tijd nodig om het beoogde niveau te leveren en we zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe datum ons de ruimte geeft om dit te halen. Als de director en lead van dit project breng ik dan ook mijn persoonlijke excuses voor dit uitstel over. Als team willen we dat Final Fantasy XV het perfecte niveau bereikt die jullie als fans verdienen. We vragen jullie om begrip.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments