Square Enix heeft een aantal screenshots vrijgegeven van de Final Fantasy XV demo, episode Duscae. Ook hebben zij wat info gegeven over de game.

Nadat we vorige week al de eerste prachtige natuurbeelden lieten zien van de JRPG Final Fantasy XV waren de reacties lovend. De beelden waren simpelweg fabelachtig mooi.

Het verhaal

Als je al je hele leven uitkijkt op de grillige skyline van de stad kan je jezelf makkelijk verliezen in het gevarieerde landschap van Duscae. De prins en zijn gevolg zijn op weg naar Cauthess als zij met een schreeuw, wat de laatste ademtocht van Regalia blijkt te zijn, uit hun dagdroom worden gewekt net voordat ze de onverharde paden inslaan. Het zorgt er voor dat ze verdwaald raken in dit landschap en stranden aan de kant van de weg. De Disc is ver weg en niet meer te bereiken per voet. Nu is het zaak om zo snel mogelijk weer vierwielig vervoer te gaan zoeken.

Zo begint het verhaal van FF XV. Hieronder zie je een aantal prachtige gameplay screenshots waarin we ook personages aan het werk zien. We hebben ze even voor jullie op een rij gezet.

Ook zijn er wat leuke weetjes te vertellen:

  • De nieuwe generatie FINAL FANTASY: Met de laatste technologie wordt de wereld van Duscae tot leven gebracht. Zie snelle acties met op de achtergrond een adembenemende scenery die in realtime veranderd van dag naar nacht en terug.
  • Een grote open wereld waarin je met Noctis en zijn gevolg op avontuur gaat en over prairies, door wouden, in donkere ondergrondse gangen en langs de buitengebieden van Duscea dwaalt.
  • Een combat systeem vol actie. Dit is de eerste grote Final Fantasy titel die speler directe controle geeft in realtime gevechten.
  • Ontdek de astrale krachten die Noctis in staat stelt om op een verwoestende en levensgrote manier wraak uit de lucht te laten regenen.
  • Grote en kleine quests die hun opwachting maken in Duscae.
  • Zowel een Engelse als Japanse voice-over.

 

Het lijkt allemaal een prachtig geheel te gaan worden. Een echte Final Fantasy.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties