De pc en de console die niet genoemd mag worden genieten al een tijdje van Square Enix’s MMORPG Final Fantasy XIV. De Xbox One viel helaas buiten de boot, maar dat is iets waar superheld Phil Spencer het niet mee eens is.

Eerder dit jaar gaf Spencer al aan dat hij FF 14 graag naar de Xbox One zag komen. Aangezien de game nog niet is aangekondigd ziet het er somber uit. Maar er gloort hoop, want zowel Square Enix als Microsoft lijken het nog niet te hebben opgegeven.

In een interview met Dualshockers laat producer Naoki Yoshida weten dat men voor Gamescom een ontmoeting met Microsoft had. De ontmoeting ging over cross-platform play. Voor Square Enix is deze functie een probleem om de game uit te brengen. Yoshida laat echter weten dat men een release op de Xbox One nog niet opgeeft.

Volgens Yoshida hebben de bedrijven regelmatig contact met elkaar en is er tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe afspraak. Het is de vraag of het niet een beetje te laat is om de game nog uit te brengen. We gaan het zien!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments