Final Fantasy XII remaster draait op 60fps op de One X

Glorieuze Final Fantasy XII remaster op 60fps op de Xbox One X!

De Final Fantasy titels vliegen ons om de oren de komende maanden. Het gaat hier om remasters van games die op de PS2 uit kwamen. Daar hoort Final Fantasy XII ook bij. De originele game kwam in 2006 uit en de remaster ‘Zodiac Age’ is een visueel gepimpte versie van de game. Wij krijgen dus eind april deze fantastische Final Fantasy op de Xbox One. Voor de RPG liefhebbers onder ons is dat goed nieuws. Spelers met een Xbox One X krijgen nog een extra visuele pimp, namelijk een framerate van 60fps. Maar ik vraag mij af waarom de Xbox One dat zelf niet kan. Het gaat hier om een remaster van een game uit 2006 en die remaster kwam volgens mij op de vorige generatie al uit. Waarom geen 60fps op alle consoles? Dat vraag ik mij dan af. Helaas heb ik het antwoord niet.

Maar wacht, er is nog meer Final Fantasy!

Het is extra feest voor RPG liefhebbers, want ook Final Fantasy X en X-2 komen uit op de Xbox One. Het is waarschijnlijk slecht nieuws voor je backlog, want elke Final Fantasy bevat minstens 40 uur verhaal en 60 uur gameplay. Check hieronder de trailer.

Op 16 april kan je Final Fantasy X en X-2 spelen en op 30 april kan je aan de gang met Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Bereid je voor op uren spelplezier!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments